Skip to main content
 

Er du i fare for at få tvangsfjernet dit barn, eller står du midt i en sag?

Tvangsfjernelse

En tvangsfjernelse betyder, at kommunens børne- og ungeudvalg vælger at fjerne dit barn fra hjemmet. Du har ret til sammen med din advokat at se alle papirerne i sagen og til at udtale dig overfor udvalget, inden de træffer afgørelse.

Børn kan kun blive tvangsfjernet fra hjemmet, hvis der er åbenlys risiko for, at børnene tager alvorlig skade af at blive boende hos deres forældre. Det er en betingelse, at problemerne ikke kan løses med hjælp i hjemmet. Hvis du er uenig i børn- og unge-udvalgets afgørelse, kan den påklages (ankes) til Ankestyrelsen, og får du ikke en tilfredsstillende afgørelse i Ankestyrelsen, kan sagen indbringes videre for byretten.

Advokathjælpen er gratis, hvis du og dit barn oplever en sag om tvangsfjernelse. Både du som forælder og dit barn, der er fyldt 10 år, har ret til gratis advokathjælp. Ring til os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe i jeres sag om tvangsfjernelse. Vi er Danmarks største team af specialister på området – og det hjælper!

Tvangsfjernelse er nok det mest indgribende man kan udsættes for, og derfor har forældre og børn over 10 år ret til gratis advokatbistand. Vi har et stort team med speciale i tvangsfjernelse. Du får din egen advokat, men får hele teamet bag dig.

Få hjælp til at overskue junglen af regler om tvangsfjernelse af børn. Få ikke bare én advokat – få et helt team af specialister!

Kontakt os for en snak - du har frit advokatvalg

  87 80 12 68

Find din specialist her:

Jesper Frøkjær
Advokat (L)

  71 91 92 43

  jf@advohus.dk

Læs mere

Julie Overgaard Lund
Advokatfuldmægtig

71 91 93 21

jol@advohus.dk

Læs mere

Kirsten Skodborg
Advokat (L)

70 22 03 33

ksn@advohus.dk

Læs mere

Rasmus Hedegaard
Advokat (H), Partner

  20 76 20 88

  rh@advohus.dk

Læs mere

Susse K. Fraaby
Advokat (H)

  87 80 12 66

  skf@advohus.dk

Læs mere

WWW    Læs mere på vores specialehjemmesider

WWW

Læs mere på vores specialehjemmesider

På vores specialehjemmeside kan du finde meget mere information om tvangsfjernelsessagens forløb. Du kan også kigge nærmere på de forskellige advokater og se, hvilken advokat, der passer til dig. Hos os har du ikke bare én advokat – men et helt team af specialister bag dig.

tvangsfjernelse.com

foraeldremyndighed.dk

samvaersadvokaten.dk

familieretten.dk