Skip to main content

Pernille rådgiver små og mellemstore virksomheder samt private.

Advokat Pernille Amstrup-Bønløkke

Advokat, Partner

Advokat Pernille Amstrup-Bønløkke rådgiver små og mellemstore virksomheder samt private.

Rådgivningen omfatter blandt andet køb og salg af fast ejendom, landbrugsret, generel erhvervsret, inkasso, realkreditinkasso, tvangsauktioner, erhvervs- og boliglejeret, testamente, ægtepagter, fremtidsfuldmagter, forældreansvarssager, tvangsfjernelsessager og børnebortførelser.

Advokat Pernille Amstrup-Bønløkke er partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik.

Kort om Pernille Amstrup-Bønløkke

  • Advokat Pernille Amstrup-Bønløkke er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i januar 2009. Under studiet læste hun et semester på University of Aberdeen, Skotland i efteråret 2017. Hun er uddannet advokat i februar 2012 og tog i 2016 bestyrelsesuddannelsen for mindre pengeinstitutter.
  • Hun er medlem af Danske Landbrugsadvokater, Danske Familieadvokater og deltager derudover i bestyrelsesarbejde. Derforuden er hun af Social- Bolig- og Ældreministeriet beskikket som sagkyndig i internationale børnebortførelser.
  • Advokat Pernille Amstrup-Bønløkke er partner i Advokatfirmaet Strauss & Garlik.
  • Advokat Pernille Amstrup-Bønløkke arbejder primært fra kontoret i Horsens, men er tillige at finde på kontoret i Aarhus og Odder efter behov og er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail.

Mødefaciliteter

Advokat Pernille Amstrup-Bønløkke arbejder primært fra kontoret i Horsens og gør samtidig også brug af mødefaciliter på adressen Bolundvej 14, 8740 Brædstrup efter aftale, men er tillige at finde på kontoret i Aarhus og Odder efter behov og er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail.

Arbejdsområder

Børnebortførelser
Erhvervs- og boliglejeret
Fast ejendom – køb og salg
Forældreansvarssager
Generel erhvervsret
Inkasso, realkreditinkasso og tvangsauktioner
Landbrugsret
Testamente, ægtepagter og fremtidsfuldmagter
Tvangsfjernelsessager

Kontakt

  pb@advohus.dk

22 70 00 04

  LinkedIn

Afdeling: Horsens, Odder, Aarhus, Aalborg
Sekretær: Jette Goul

WWW    Læs mere på vores specialehjemmesider

WWW

Læs mere på vores specialehjemmesider

På vores specialehjemmesider kan du finde meget mere info om vores forskellige sagsområder og måske få svar på nogle af dine spørgsmål eller finde hoved eller hale i, hvordan processen i systemet kan forløbe.

tvangsfjernelse.com

familieretten.dk

foraeldremyndighed.dk