Skip to main content

Rasmus kæmper i hver eneste sag for sin klients interesser

Advokat Rasmus Hedegaard

Advokat (H), Partner –  Beneficeret

Advokat Rasmus Hedegaard er nok Danmarks førende advokat, når det drejer sig om retssager om børn.

Han har igennem sin karriere ført tusindvis af sager om børn ved de danske domstole over hele landet. Der er ikke en retssal i Danmark, Rasmus ikke har mødt i.
Han er ofte i medierne, hvor han kommenterer sine sager eller udtaler sig generelt om forskellige familieretlige emner. Aviser, radioprogrammer, dokumentarudsendelser eller Go´morgen Danmark – der møder du også advokat Rasmus Hedegaard.
Advokat Rasmus Hedegaard har møderet for Landsret og Højesteret.
Han er partner i Advokatfirmaet Strauss og Garlik.

Advokat Rasmus Hedegaard er del af firmaets familieretsafdeling – et stærk team med dygtige advokater, der arbejder sammen.

Advokat Rasmus Hedegaard rådgiver frivilligt i Mødrehjælpens retshjælp.

Kort om Rasmus Hedegaard

  • Uddannet jurist ved Aarhus Universitet.
  • Har tidligere blandt andet boet i Grønland og læst på medicinstudiet.
  • Advokat Rasmus Hedegaard holder foredrag og underviser andre advokater om sit speciale i sager om børn.

Arbejdsområder

Forældremyndighedssager
Tvangsfjernelsessager
Straffesager
Retssager

Kontakt

  rh@advohus.dk

20 76 20 88

Afdeling: Aarhus, Aalborg, Horsens, København

Sekretær: Søren Bruun

Rasmus Hedegaard kæmper i hver eneste sag for sin klients interesser. Rasmus sørger altid for, at sagerne bliver belyst til mindste detalje. Taktikken er altid tilrettelagt sammen med klienten således, at klienten i den grad kan se sig selv i øjnene efter en retssag med en viden om, at alt er gennemført etisk og moralsk forsvarligt. Som advokat Rasmus Hedegaard siger: ”Alt skal kunne tåle at blive læst af dine børn, hvis de finder papirerne fra retssagen om 20 år.” Advokat Rasmus Hedegaards rådgivning er personlig, professionel og saglig – og så foregår den i et uformelt sprog, der giver klienten tryghed. Ingen sager er vel så følelsesmæssigt belastende som sager om børn – derfor skal du have en advokat, du er helt tryg ved under hele processen.

Advokat Rasmus Hedegaard kan du altid ringe eller maile til, hvis du har et spørgsmål. Advokat Rasmus Hedegaard lytter til klienten og vurderer, om han kan hjælpe i processen. Det er altid fuldstændig gratis at ringe eller maile til Rasmus. Vurderer Rasmus, at du har en sag, der bør køres, sørger han altid for at hjælpe dig med fri proces og retshjælpsforsikring, hvis det er muligt.
Derfor – søger du landets bedste børneadvokat? Så bør du tage fat i advokat Rasmus Hedegaard.

WWW    Læs mere på vores specialehjemmesider

WWW

Læs mere på vores specialehjemmesider

På vores specialehjemmesider kan du finde meget mere info om vores forskellige sagsområder og måske få svar på nogle af dine spørgsmål eller finde hoved eller hale i, hvordan processen i systemet kan forløbe.

tvangsfjernelse.com

foraeldremyndighed.dk

strafferet.com