Skip to main content
 
 

Din personlige forsvarsadvokat sikrer dig et godt forsvar.

Strafferet

Din personlige forsvarsadvokat sikrer dig et godt forsvar.

Forsvarsadvokaterne fra Advokatfirmaet Strauss og Garlik har stor erfaring og ekspertise med straffesager. Vi tager hånd om dit forsvar uanset, hvad du er sigtet eller tiltalt for. Brug en specialist og få det bedste resultat. Vi er dit team af specialister og har straffesager over hele landet.

Som forsvarsadvokater bistår vi vores klienter fra sagens første stadier indtil dens afslutning i byret, landsret eller Højesteret. Fordi vi har møderet for Højesteret, kan vi være din forsvarsadvokat, også hvis sagen skal ankes.

Valg af forsvarsadvokat handler om jura – og om tillid.

Samarbejdet mellem klient og forsvarsadvokat har stor betydning for din sags udfald – derfor skal kemien være i orden mellem dig og din forsvarsadvokat, og du skal have tillid til, at vi gør vores bedste for din sag. Ring eller skriv til Advokatfirmaet Strauss & Garlik og forklar os din situation, så kommer vi med en umiddelbar vurdering af din straffesag.

Ring til os og få en snak om din sag

  8780 1266

Find din advokat her:

Henrik Garlik
Advokat (H), Partner

29 65 06 55

hgj@advohus.dk

Læs mere

Jesper Frøkjær
Advokat (L)

  71 91 92 43

  jf@advohus.dk

Læs mere

Niels Chr. Strauss
Advokat (H), Partner

40 41 55 38

ncs@advohus.dk

Læs mere

Niels Lyhne
Advokat (H)

28 10 54 30

nl@advohus.dk

Læs mere

Rasmus Hedegaard
Advokat (H), Partner

  20 76 20 88

  rh@advohus.dk

Læs mere

WWW    Find mere info på strafferet.com

På vores specialehjemmeside, strafferet.com, har vi samlet en masse nyttig viden, som måske kan give dig svar på nogle af dine spørgsmål eller du kan finde ud af, hvad der er værd at vide som sigtet eller tiltalt i en straffesag. Hvis du har været offer for en forbrydelse, kan du også finde info om, hvordan vi kan hjælpe dig i din situation som din bistandsadvokat.

strafferet.com