Skip to main content

Julie O. Lund er specialist i tvangsfjernelsessager samt
sager om samvær, bopæl og forældremyndighed

Julie Overgaard Lund

Advokatfuldmægtig

Julie er uddannet jurist fra Aarhus Universitet, hvor hun har specialiseret sig i det familieretlige område, og hun har hele vejen igennem sin uddannelse opnået gode resultater. Julie brænder for at gøre en forskel, og det er afgørende for Julie at levere en høj faglig kvalitet i sin rådgivning. Som person er Julie engageret og støttende, og hun tager altid udgangspunkt i din sag.

Det er vigtigt for Julie, at du føler dig tryg ved forløbet, og du kan derfor være sikker på at blive ført igennem det familieretlige system på den bedst mulige måde med Julie ved din side.

Julie Overgaard Lund er en del af Advokatfirmaet Strauss & Garliks Familieretsafdeling – Danmarks stærkeste familieretsteam.

Arbejdsområder

Bopæl
Familieret
Forældremyndighed
Sager om samvær
Tvangsfjernelsessager

Kontakt

  jol@advohus.dk

71 91 93 21

Afdeling: Aarhus, Horsens, Aalborg
Sekretær: Anja Brix Thomsen

Kort om Julie

Julie er uddannet cand. jur fra Aarhus Universitet i juli 2021. Under studiet læste hun et semester på LUISS Guido Carli Universitetet i Rom, Italien i foråret 2020.

Julie er en del af firmaets Familieretsafdeling og er desuden tilknyttet Mødrehjælpens Retshjælp og er frivillig ved Aarhus Krisecenter.

Julie har specialiseret sig indenfor det familieretlige område, og hun har siden 2018 være ansat i firmaets Familieretsafdeling, hvor hun arbejdede ved siden af sit studie.

WWW    Læs mere på vores specialehjemmesider

WWW

Læs mere på vores specialehjemmesider

På vores specialehjemmesider kan du finde meget mere info om vores forskellige sagsområder og måske få svar på nogle af dine spørgsmål eller finde hoved eller hale i, hvordan processen i systemet kan forløbe.

foraeldremyndighed.dk

samvaersadvokaten.dk

familieretten.dk