Skip to main content

Advokatfirmaet Strauss & Garlik – Historie

Advokatfirmaet Strauss & Garlik I/S, med de fire partnere Henrik Garlik, N.C. Strauss, Claus Bonde Mikkelsen og Rasmus Hedegaard, har rødder over 100 år tilbage i Odders historie.

Den nyere historie er, at Advokatfirmaet O. Bonde Mikkelsen og Henrik Garlik, med kontor i Rosensgade, den 1. januar 2004 med advokatfirmaet Advokaterne i Centrum, som var ejet af advokat Ruben Andersen og advokat N. C. Strauss. Man samlede her de to ældste advokatfirmaer i Odder i ét.

Ved fusionen besluttede man at flytte til nye lokaler på Holsteinsgade 19, Odder. Samtidig ansatte man Claus Bonde Mikkelsen, og den 1. marts 2008 ansatte man Rasmus Hedegaard.

I 2011 gik Ruben Andersen på pension. Den 1. januar 2012 blev Claus Bonde Mikkelsen og Rasmus Hedegaard partnere, og O. Bonde Mikkelsen overgik til at være ansat. O. Bonde Mikkelsen gik ved udgangen af 2015 på pension.

Firmaet har således siden den 1. januar 2012 haft samme fire partnere, advokaterne N. C. Strauss, Henrik Garlik, Claus Bonde Mikkelsen og Rasmus Hedegaard. Flere og flere advokater er siden kommet til, og firmaet er i dag landsdækkende med afdelinger i Odder, Aarhus, Horsens og København.