Henrik Garlik er én af landets mest erfarne forsvarsadvokater. I podcasten giver Henrik et spændende indblik i hans hverdag som forsvarsadvokat.

Rollen som forsvarer er i dag i højere grad end tidligere et speciale, hvor det er yderst vigtigt at være velforberedt skarp på juraen. For Henrik Garlik er rollen som forsvarsadvokat dog mere end jura, da han er meget bevidst om det menneskelige aspekt i forhold til sine klienter – en spændende vinkel på rollen som forsvarsadvokat, som du kan høre ham fortælle meget mere om i podcasten.

Henrik Garlik er én af landets mest erfarne forsvarsadvokater. I podcasten giver Henrik et spændende indblik i hans hverdag som forsvarsadvokat.

Som forsvarsadvokat har Henrik Garlik repræsenteret klienter i en lang rækker medieomtalte sager, herunder Brønderslev-sagen, Solhaven-sagen, Kundby-sagen (i starten) og sagen mod ekspolitikeren Per Zeidler. Men hverdagen er langt mere varieret, for han repræsenterer en bred skare af klienter, herunder også politifolk.

Ved at repræsentere både politifolk og øvrige klienter, kan Henrik Garlik give dig et unikt indblik i de forskelle der er i disse typer af sager – bl.a. at domfældelsesprocenten i sager mod politifolk er væsentligt lavere end i øvrige sager.

I podcasten giver Henrik Garlik også et indblik i, hvordan hverdagen ser ud som strafferetsadvokat. Du bliver klogere på, hvordan det er muligt at forberede sig, når han typisk møder i retten 5 dage om ugen. Han svarer også på spørgsmål om, hvilken baggrund han har som jurist og advokat, og hvordan hans karriere har udviklet sig til nu at være partner i et større advokatfirma.

Som forsvarsadvokat er der én type sager, som han ikke tager af en helt særlig grund. Lyt med og hør hvorforgod fornøjelse!