Skip to main content

Cathrine D. Bøhne er specialist i familieret,
herunder særligt samvær, bopæl og forældremyndighed

Advokat Cathrine D. Bøhne

Ansat advokat

Det der driver Cathrine D. Bøhne, og som ligeledes var årsagen til, at hun i sin tid valgte at læse jura er, at hun ønsker at gøre en positiv forskel – både for dig og dit barn. Som person er Cathrine D. Bøhne lyttende, engageret, og hun støtter dig hele vejen i de svære sager, hvor børn er involveret.

Cathrine D. Bøhne har siden 2013 arbejdet med børnesager, og hun begyndte sin karriere som jurist hos det tidligere Statsforvaltningen, nu Familieretshuset, hvor hun behandlede sager om samvær, bopæl samt forældremyndighed (og skilsmissesager). Cathrine D. Bøhne har derfor et særdeles indgående kendskab til Familieretshusets praksis, sagsbehandling samt procedure for behandling af en sag. Dette gør, at hun sammen med dig kan tilrettelægge strategien på bedste vis og holde fokus på de stærke elementer ved din sag. I tilfældet af at din sag måtte blive oversendt til behandling ved domstolen, kan du være ganske tryg. Cathrine D. Bøhne har ligeledes stor erfaring med at møde ved retten, og hun har et indgående kendskab til retspraksis og hvilke momenter, retten ligger vægt på ved sin afgørelse.

På grund af Cathrine D. Bøhnes indgående kendskab til familieretshuset praksis, retspraksis samt menneskelige egenskaber, har Cathrine D. Bøhne opnået succesfulde resultater – både via forhandling med modparten uden om systemet, men også under møder i Familieretshuset samt retten. Cathrine D. Bøhne forsøger at få dæmpet konfliktniveauet mellem parterne, da dette giver et godt fundament for et fremtidigt samarbejde. Omvendt er Cathrine D. Bøhne din advokat, og hun vil kæmpe for dig og dit barn hele vejen.

Cathrine D. Bøhne har ligeledes megen stor erfaring med udarbejdelse af testamenter, herunder børnetestamenter samt ægtepagter, samejeroverenskomster og ikke mindst fremtidsfuldmagter.

Kontakt advokat Cathrine D. Bøhne for at få et uforpligtende råd. Better safe than sorry!

Arbejdsområder

Samvær
Bopæl
Forældremyndighed
Forældreansvarssager
Retssager

Kontakt

  71 91 92 77

  cdb@advohus.dk

Afdeling: Aalborg, Aarhus, Horsens
Sekretær: Anja Brix Thomsen

Erfaring

2013 | Uddannet jurist ved Aalborg Universitet

2013 til 2017 | Mødeleder i Statsforvaltningens familieretsafdeling: børne- og skilsmissesager

2017 til nu | Advokatfuldmægtig og advokat med speciale i familieret

Medlem af:

  • Advokatsamfundet
  • Danske Familieadvokater

WWW    Læs mere på vores specialehjemmesider

WWW

Læs mere på vores specialehjemmesider

På vores specialehjemmesider kan du finde meget mere info om vores forskellige sagsområder og måske få svar på nogle af dine spørgsmål eller finde hoved eller hale i, hvordan processen i systemet kan forløbe.

foraeldremyndighed.dk

samvaersadvokaten.dk

familieretten.dk