Skip to main content

Er du vores nye legekammerat på vores kontor i København?

Advokatfirmaet Strauss & Garlik vokser. Det er ikke med vilje, men må være fordi, klienterne bryder sig vældigt om os. Det giver os sager, der skal løses, og derfor søger vi et par advokater indenfor strafferet og erhvervsret til vores kontor i København.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik er en advokatvirksomhed med kontorer i Odder, Aarhus og København, der i dag har tilknyttet 17 advokater og 2 advokatfuldmægtige. Søger du et kontor med en meget formel omgangstone og attitude, skal du nok ikke søge job hos os. Vi bryder os nemlig meget lidt om alt for sure mennesker, men sætter modsat stor pris på folk med humor. Hos os kan du være med til at skræddersy dit job, så det passer til både du og os. Du vil blive en del af et moderne firma med en familiær stemning, hvor ordentlighed, fagligt højt niveau og et super hyggeligt fællesskab går hånd i hånd.

Der er tale om fuldtidsstillinger og meget gerne med tiltrædelse den 1. januar 2021 – men vi venter gerne på de rette. Der afholdes løbende samtaler.

Send en kort præsentation af dig selv vedlagt dit CV til: mdc@advohus.dk senest den 20. november 2020.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 87 80 12 66 – spørg efter Claus Bonde Mikkelsen.

Læs mere om Advokatfirmaet Strauss & Garlik her.