Skip to main content

Tanja bringer massiv erfaring fra begge sider af “bordet”

Advokat Tanja Graabæk

Advokat

Ekspert i skilsmissebørn | Din specialist i sager om samvær.

Tanja Graabæks hjerte brænder for skilsmissebørn. Hun har i mange år arbejdet eksklusivt med sager om samvær, bopæl og forældremyndighed, og er i dag nok Danmarks førende specialist i sager om samvær.

Der er ikke den type samværssag, som Tanja Graabæk ikke har arbejdet med. Hun bringer massiv erfaring fra begge sider af “bordet” med sig: Hun har fordelen ved at have et særegent indblik i det administrative systems “motorrum” efter en mangeårig ansættelse som jurist i hhv. Statsforvaltningen og Ankestyrelsen (Familiestyrelsen). Samtidig har hun gennem mange år repræsenteret forældre som chefjurist hos Hvert 3. barn. Sideløbende er hun medlem af en netværksgruppe af kerneaktører på skilsmisseområdet bestående af Børnerådet, Børns Vilkår, Domstolsstyrelsen mv. Derudover er hun deltager på onlinemagasinet ”Altinget”s skilsmissepanel og en del af ekspertpanelet i CoPilots’ magasin” Ulige Uger”.

Tanja Graabæk er en ivrig kronikdebattør på skilsmisseområdet, hvor hun kæmper for sikringen af skilsmissebørns rettigheder og behov. Hun har desuden deltaget som skilsmisseekspert i flere TV-indslag, herunder DRs og TV2s nyhedsprogrammer, DR2, Go’Danmark og flere dokumentarer omhandlende skilsmisseområdet, samt i flere radioindslag, herunder P1 og Radio 24-syv.

Tanja Graabæk er en del af advokatfirmaet Strauss & Garliks familieretsafdeling – Danmarks stærkeste familieretsteam.

Arbejdsområder

Bopæl
Familieret
Forældreansvarssager
Forældremyndighed
Retssager
Sager om samvær

Kontakt

  tag@advohus.dk

71 91 99 10

Afdeling: Aarhus, Horsens, Odder
Sekretær: Anja Brix Thomsen

WWW    Læs mere på vores specialehjemmesider

WWW

Læs mere på vores specialehjemmesider

På vores specialehjemmesider kan du finde meget mere info om vores forskellige sagsområder og måske få svar på nogle af dine spørgsmål eller finde hoved eller hale i, hvordan processen i systemet kan forløbe.

samvaersadvokaten.dk

foraeldremyndighed.dk

tvangsfjernelse.com