Skip to main content

Vidste du at Advokatfirmaet Strauss & Garlik har en specialafdeling med advokater, som alle er specialister i samvær?! Den hedder SamværsAdvokaten.

Advokat Tanja Graabæk er ansvarlig for afdelingen. Hun har i mange år arbejdet eksklusivt med sager om samvær, bopæl og forældremyndighed, og er i dag nok Danmarks førende specialist i sager om samvær.

Du har sikkert set hende blive interviewet på TV eller udtale sig som ekspert i dokumentarer omhandlende skilsmisseområdet, har hørt hende blive interviewet i radioen eller har læst en af hendes mange kronikker i dagblade og onlinemagasiner, hvor hun sætter et politisk fokus på skilsmissebørnenes virkelighed. Måske har du oplevet hende som paneldeltager i Folketingets Social- og Ældreudvalg, på Børns Vilkårs Skilsmissekonference eller på onlinemagasinet ”Altinget”s skilsmissepanel. Eller som foredragsholder på Lisbeth Zornigs børnekonference. Måske har du læst hendes svar til borgere som en del af ekspertpanelet i CoPilots’ magasin” Ulige Uger”. Du kan også have meldt dig til JUCs kommende familieretskonference, hvor hun holder oplæg om samvær. Og er du dommer med interesse i familieret, så møder du hende snart som oplægsholder for domstolenes familieretsudvalg, hvor hun som specialist skal tale om den praktiske virkelighed i samværssagerne.

Tanja Graabæk brænder for samværsområdet, og hun har sammen med partner Rasmus Hedegaard fået samlet Danmarks stærkeste samværsteam. Her er høj faglighed, empati og medmenneskelighed i højsæde. Alle advokaterne i afdelingen har arbejdet på begge sider af bordet: Både som jurister i Familieretshuset/Statsforvaltningen og nu som specialiserede familieretsadvokater. Alle advokaterne er engagerede i at sikre skilsmissebørns behov. Og så er de bare alle sammen dejlige mennesker. Du kan møde dem alle på www.samværsadvokaten.dk.

I Advokatfirmaet Strauss & Garlik ved vi alt om samvær – og det er vi faktisk ret stolte af.