Kristian Korshøj Jørgensen

Ansat advokat

HVEM:
Kristian Korshøj Jørgensen. Født 1978 i Grenaa. Jurist fra Aarhus Universitet.

HVAD:
Advokat med speciale indenfor strafferet, familieret – særligt forældremyndigheds- og bopælssager – samt forvaltningsret med ekspertise inden for tvangsfjernelser af børn og unge og andre indgreb i henhold til serviceloven i den forbindelse. Jeg repræsenterer både forældre og børn over 12 år.

HVOR:
Hele Danmark! Jeg kører + 50.000 km om året for at hjælpe klienter rundt omkring i hele landet. Rent fysisk er jeg i Aarhus/Odder, men jeg er aldrig længere væk end et telefonopkald!

HVORFOR:
Fordi du får en fokuseret og engageret advokat, der er ekspert i sager omhandlende tvangsfjernelser mv., der er der for dig og rådgiver og hjælper før, under og efter sagen.

HVORDAN:
Kontakt mig og så tager vi en uforpligtende snak.

Husk, at i tvangsfjernelsessager er det kommunen eller staten, der betaler for advokat i forbindelse med møder i Børn- og Ungeudvalget, Ankestyrelsen og retten. Når det drejer sig om forældremyndigheds- og bopælsager, er du eventuelt dækket af din indboforsikring eller har mulighed for at søge fri proces. Det hjælper jeg dig selvfølgelig med.

HVAD ELLERS:
Jeg er bosiddende i Aarhus, gift og har 2 børn. Jeg er familiemenneske med stort F og “hygge-badmintonspiller”. Tidligere har jeg gjort karriere ved Den Kongelige Livgarde, i restaurations- og eventbranchen samt i Kongehuset, hvor jeg var Livrist for Regentparret.

42 40 78 48
Sekretær, Kathrine Jensen:
Direkte Tlf. 87 80 12 68
Mail: kj@advohus.dk
Kristian Korshøj Jørgensen (kkj)

Kristian Korshøj Jørgensen

Ansat advokat

HVEM:
Kristian Korshøj Jørgensen. Født 1978 i Grenaa. Jurist fra Aarhus Universitet.

HVAD:
Advokat med speciale indenfor strafferet, familieret – særligt forældremyndigheds- og bopælssager – samt forvaltningsret med ekspertise inden for tvangsfjernelser af børn og unge og andre indgreb i henhold til serviceloven i den forbindelse. Jeg repræsenterer både forældre og børn over 12 år.

HVOR:
Hele Danmark! Jeg kører + 50.000 km om året for at hjælpe klienter rundt omkring i hele landet. Rent fysisk er jeg i Aarhus/Odder, men jeg er aldrig længere væk end et telefonopkald!

HVORFOR:
Fordi du får en fokuseret og engageret advokat, der er ekspert i sager omhandlende tvangsfjernelser mv., der er der for dig og rådgiver og hjælper før, under og efter sagen.

HVORDAN:
Kontakt mig og så tager vi en uforpligtende snak.

Husk, at i tvangsfjernelsessager er det kommunen eller staten, der betaler for advokat i forbindelse med møder i Børn- og Ungeudvalget, Ankestyrelsen og retten. Når det drejer sig om forældremyndigheds- og bopælsager, er du eventuelt dækket af din indboforsikring eller har mulighed for at søge fri proces. Det hjælper jeg dig selvfølgelig med.

HVAD ELLERS:
Jeg er bosiddende i Aarhus, gift og har 2 børn. Jeg er familiemenneske med stort F og “hygge-badmintonspiller”. Tidligere har jeg gjort karriere ved Den Kongelige Livgarde, i restaurations- og eventbranchen samt i Kongehuset, hvor jeg var Livrist for Regentparret.

42 40 78 48
Sekretær, Kathrine Jensen:
Direkte Tlf. 87 80 12 68
Mail: kj@advohus.dk