Skip to main content

Gode vilkår midt i smilets by og søde kollegaer…

Det kan vi tilbyde til dig, der går i tanker om at danne kontorfællesskab. Og tag bare din ven med – vi har plads til et par stykker. De søde kollegaer kan du læse mere om her og placeringen er få minutters gang fra Retten i Aarhus.

De gode vilkår, dem kan du høre mere om ved at kontakte os. Vi har gode sekretærer, men lytter også gerne, hvis din yndlingssekretær bare skal med. Bogholderi i verdensklasse – det er en selvfølge hos os.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik vokser. Det er ikke med vilje, men det må være fordi, klienterne bryder sig vældigt om os. Advokatfirmaet Strauss & Garlik er en advokatvirksomhed med kontorer i Odder, Aarhus og København, der i dag har tilknyttet 17 advokater og 1 advokatfuldmægtig.

Søger du et kontor med en meget formel omgangstone og attitude, skal du nok ikke søge job hos os. Vi bryder os nemlig meget lidt om alt for sure mennesker, men sætter modsat stor pris på folk med humor. Hos os kan du være med til at skræddersy din aftale om kontorfællesskab, så det passer til både du og os. Du vil blive en del af et moderne firma med en familiær stemning, hvor ordentlighed, fagligt højt niveau og et super hyggeligt fællesskab går hånd i hånd.

Vi vil selvfølgelig gerne hurtigt i gang, men vi venter også gerne på den rette.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Henrik Garlik på mobil 29 55 06 55. Du kan også fange advokat Rasmus Hedegaard på mobil 20 76 20 88.

Vi glæder os til at høre fra dig!