Skip to main content

Patricia beskæftiger sig med alle områder indenfor Familieretten

Advokat Patricia Arff Sand Jørgensen

Advokat (L)

Patricia Arff Sand Jørgensen (født 1984) er uddannet juridisk kandidat fra Københavns Universitet i 2010, og har siden 2014 beskæftiget mig med sager indenfor Familieretten.

Patricia beskæftiger sig med alle områder indenfor Familieretten herunder forældremyndighed- og bopælssager, samlivsophævelse og tvangsanbringelser. Patricia har derudover erfaring med retssager af generel privatretlig karakter.

Patricia har tidligere drevet sit eget advokatkontor med speciale i Familieret, og det er særligt forældremyndighed- og bopælssager samt sager om samvær som Patricia behandler som ekspert, og hun har mødt utallige gange i både By- og Landsret.

Hun er som person meget jordnær, og lykkes med at bringe det ind i den juridiske verden, og give klienterne en bedre forståelse af hvad der sker i deres sag og i processen. Patricia er god til at skabe tillid og tryghed, og hun behandler hver sag med stor professionalisme og nærvær.

Integritet, ansvarlighed og engagement er det der kendetegner Patricia.

Arbejdsområder

Bopæl
Børnesag i Ankestyrelsen
Børn og unge-udvalget
Familieret
Forældreansvarssager
Retssager
Sager om samvær
Tvangsfjernelsessager
Ungdomskriminalitetsnævnet

Kontakt

  pas@advohus.dk

71 91 92 52

Afdeling: København
Juridisk assistent: Nina Starck

WWW    Læs mere på vores specialehjemmesider

WWW

Læs mere på vores specialehjemmesider

På vores specialehjemmesider kan du finde meget mere info om vores forskellige sagsområder og måske få svar på nogle af dine spørgsmål eller finde hoved eller hale i, hvordan processen i systemet kan forløbe.

foraeldremyndighed.dk

tvangsfjernelse.com

familieretten.dk